ENERGIATODISTUS TURKU JA VARSINAIS-SUOMI

Kaarinan Lämpökuvaus Oy tarjoaa laadukkaat energiatodistukset luotettavasti ja edullisesti mm. Turun, Raision, Kaarinan, Naantalin ja koko Varsinais-Suomen alueella. Olemmekin todennäköisesti alueen suurin toimija noin 3000:n tehdyn energiatodistuksen kokemuksella. Asiakaskuntaamme ovat yksityiset kotitaloudet, toiset yritykset, taloyhtiöt, isännöitsijät sekä kiinteistövälittäjät. 

Energiatodistus tarvitaan kiinteistön / asunnon myyntiä varten. Laadittavassa energiatodistuksessa on tärkeää tuoda esille rakennuksen olevat hyvät puolet ja mahdollisuudet energiatehokkuuden parantamiseen. Ostajan on hyvä ymmärtää kiinteistön koko potentiaali. Tavoitteena on, että energiatodistus olisi aidosti apuna kohteen myynnissä.

Lain mukaan energiatodistus on laadittava olemassa oleville rakennuksille niitä myytäessä ja vuokrattaessa. Energiatodistuksen hankinnasta vastaa aina omistaja ja taloyhtiössä hallitus/isännöitsijä. Myyjä / vuokranantaja voidaan velvoittaa teettämään energiatodistus myös jälkikäteen. Valvova viranomainen (ARA) voi velvoittaa tähän uhkasakon uhalla.

Energiatodistuksen voi laatia vain energia-alan pätevöitynyt ammattilainen. Laki myös vaatii, että energiatodistuksen laatijan on käytävä kohteessa paikan päällä havainnoimassa rakennusta, kun energiatodistus laaditaan. 

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS  >>

ENERGIATODISTUS TURKU, RAISIO, NAANTALI, KAARINA JA KOKO VARSINAIS-SUOMI

Tarjoamme laadukkaat energiatodistukset omakotitaloille ja energiatoditukset myyntiä varten mm. paikkakunnilla Kaarina, Turku, Naantali, Raisio, Nousiainen, Masku, Mynämäki, Paimio, Parainen, Lieto, Laitila, Loimaa, Pöytyä, Rusko, Salo, Sauvo, Uusikaupunki ja koko Varsinais-Suomi.